Werk jij al met Office 365, Skype voor Bedrijven of Teams? Gaat jouw afdeling Anywhere 365, Vodafone Calling 365 of Cisco Webex invoeren? Hangen er in de vergaderruimtes nieuwe schermen? ICT succesvol inzetten begint met aandacht voor gebruikers. ThemaTeam helpt deze ICT-veranderingen te omarmen.

Enthousiaste trainers met een interactieve aanpak gaan graag aan de slag!

Skype for Business, Teams of Office365 training? Een training of kick off sessie online samenwerken en effectief video vergaderen? Al onze trainingen zijn praktisch en interactief. We starten onze trainingen altijd met: Waarom deze nieuwe tools? Wat levert mij dit op? Hoe past dit bij mijn manier van werken? Hóe werkt het?

Een team van enthousiaste trainers geeft verschillende vormen van training. Wat overeenkomt in ons DNA is de flexibele en praktische instelling, waarbij we ons richten op de gebruikers. Wat hebben zíj nodig? Wat levert het hén op? Geen standaard ‘knoppentraining’ maar een training toegespitst op functionaliteit en doelgroep. De training is interactief en we bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van spelelementen en opdrachtkaarten. We maken verander- en implementatietrajecten leuk!

Ook mogelijk: online training, webinars en online gebruikersondersteuning (vraagbaak).

Trainingstoolkit met actuele instructiematerialen

De handleidingen en Quick Starts die worden meegeleverd zijn vaak te uitgebreid. Mogelijk dat bepaalde functionaliteiten niet relevant zijn voor jouw organisatie en werkprocessen.

ThemaTeam ontwikkelt diverse trainingsmaterialen rondom de ingebruikname van een nieuwe tool, nieuw proces of nieuwe manier van werken. Wij selecteren samen met jou de te gebruiken functionaliteiten en verzamelen deze in één van onze producten uit de trainingstoolkit. Duidelijk, handzaam en te leveren in verschillende talen.

Ook gebruik maken van onze usage & adoption toolkit? Laat het ons weten via info@themateam.nl.

Een mix van fun én functioneel

ADAPT, CONNECT, ENJOY

ThemaTeam zorgt met advies, communicatie en training voor een optimale inzet en succesvol gebruik van nieuwe en vernieuwde technologieën.