Een enthousiast team staat voor je klaar om jouw gebruikersadoptie-traject tot een succes te brengen! Klaar om een prettige en motiverende werkomgeving te realiseren waarin iedereen binnen zijn/haar vermogen optimaal leert, efficiënter werkt en plezier heeft.

Professionals, enthousiast en goed in hun vak.

ThemaTeam is onafhankelijk, heeft kennis van zaken, een brok aan ervaring en weet te enthousiasmeren en te motiveren. Ons motto is ‘Doen wat nodig is’. Op professionele, praktische en creatieve wijze dragen we bij aan de gestelde doelstellingen en een blijvend resultaat. De verbinding tussen mensen en middelen staat daarbij centraal en dát is wat ons motiveert!

Met ruim 12½  jaar ervaring in verandertrajecten weten wij de brug te slaan tussen visie, ICT faciliteiten en de interne organisatie. Meerdere projecten rondom nieuwe manieren van werken en communiceren binnen zowel de zakelijke dienstverlening als bij diverse overheden worden naar volle tevredenheid bediend.

“We denken vooruit en bedenken met ons creatieve team hoe we innovaties kunnen vertalen naar begrijpelijke taal. Gerichte en visuele communicatie uitingen en aansprekende events zoals een innovatiecafé, escaperoom of incompany festival.”

Thea van den Bosch

“Je moet mensen informeren en praktische handvaten geven , maar je kunt ze daarnaast ook op een leuke manier wat leren”

Famke Osnabrugge

“Het geeft ons voldoening om medewerkers te enthousiasmeren voor nieuwe manieren van online samenwerken en nieuwe manieren van communiceren. Met een praktische, creatieve aanpak zorgen voor resultaat en rendement op investeringen, dát is wat ons drijft.”

Marion Stempels

“Het moet duidelijk en inzichtelijk zijn wat je moet doen om ICT-implementaties tot een succes te maken”

Merel van de Fliert

“Het werken voor verschillende opdrachtgevers maakt mijn rol als usage en adoption specialist uitdagend, interessant en aantrekkelijk. Iedere organisatie is anders en ook binnen de doelgroepen en teams zijn verschillende talenten.”

Jeantine de Kruyf

MISSIE

ThemaTeam zorgt al 12,5 jaar voor adoptie van nieuwe technologie waarmee bijvoorbeeld online samenwerken of videovergaderen mogelijk wordt. Onze missie is een optimale inzet en succesvol gebruik van tools wat resulteert in efficiëntere werkprocessen én tevreden medewerkers.

VISIE

We geloven dat technologie pas een succes is als het goed gebruikt wordt. Dat mensen het verschil maken. Onze communicatie en training is dan ook gericht op doelgroep, toepassing en gebruik.

Gebruikersadoptie “as a service”

Op basis van de vraag en behoefte van onze klanten en relaties is het label managed adoption services (MASTT) ontwikkeld. We merken dat een langetermijntraject meer vruchten afwerpt dan projectmatige trajecten: kennis blijft actueel en werknemers vallen niet terug in oude patronen. Voor optimaal draagvlak en met de focus op de langetermijn, gebruikersadoptie as a service. Voor een vaste prijs per maand. Een flexibel abonnement voor blijvend draagvlak. Met als resultaat dat ICT bijdraagt aan efficiëntie en plezier. Dát is MASTT!

Lees hier meer over MASTT.

Contact & Route

ThemaTeam
Fokkerstraat 12 | 3833 LD Leusden
KvK-nummer: 32119412
Btw-nummer: NL81 7235693B01

Telefoon

+31653779729

Bel Marion

Skype

het supportteam

Start Skype

E-mail

info@themateam.nl

Mail ThemaTeam

Contactformulier

www.themateam.nl

Nu invullen

ADAPT, CONNECT, ENJOY

ThemaTeam zorgt met advies, communicatie en training voor een optimale inzet en succesvol gebruik van nieuwe en vernieuwde technologieën.