De praktische en pragmatische aanpak van ThemaTeam is gebaseerd op bestaande methodieken, waarbij we gebruik maken van succesfactoren uit de praktijk. Een verandering kost tijd. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat we in elke fase successen kunnen vieren.

Onafhankelijk advies bij verandertrajecten en implementaties

Een succesvolle invoering van een nieuwe manier van werken en communiceren is gebaseerd op een goed en doordacht plan. Met onze praktische en pragmatische aanpak leggen wij de verbinding tussen organisatie, processen, mensen en middelen. Doen wat nodig is, onze professionals gaan graag aan de slag!

Return on investment

Je investeert in nieuwe technologie, en die investering zal resulteren in rendement. Onze business consultants bepalen samen met jou wat nodig is voor Business Success. De MASTT Gebruikersadoptiescan is een whitelabel analysetool voor techniek onafhankelijke implementaties. De resultaten geven inzicht in de stappen die je het beste kunt nemen om te komen tot optimale inzet en gebruik van ICT tools. De business consultant schakelt met verschillende stakeholders binnen de organisatie om tot een effectief plan van aanpak te komen.

ThemaTeam heeft verschillende interim adviesopdrachten mogen uitvoeren.
Recente voorbeelden zijn:

Unified Communications Consultant

voor een toekomstbestendig Rijkskantoor ‘De Knoop’ in Utrecht

Communicatie adviseur Office 365

Slimmer samenwerken met Office 365 bij Hogeschool Rotterdam

Projectleider
Skype for Business

bij de ICT dienst voor de Raad voor de Rechtspraak

Adviseur Programma Slimmer Vergaderen

project ‘Klanttraining voor optimaal gebruik AV & VC systemen’ bij diverse Rijkskantoren

ADAPT, CONNECT, ENJOY

ThemaTeam zorgt met advies, communicatie en training voor een optimale inzet en succesvol gebruik van nieuwe en vernieuwde technologieën.