ThemaTeam | Uw Usage & Adoption specialist

Als creatieve vernieuwers richten wij ons op actuele thema’s als online samenwerken, videocommunicatie en nieuwe media. U kunt bij ons terecht voor advies, implementatie, communicatie en training rondom deze nieuwe manieren van werken en communiceren. Wij helpen u bij het succesvol inzetten van nieuwe manieren van werken en communiceren binnen uw organisatie.

Succesvol gebruik | Usage & Adoption

Er zijn veel nieuwe tools die bijdragen aan efficiënt communiceren en slimmer samenwerken. De presence functie binnen Skype for Business is een mooi voorbeeld hiervan. Je ziet in één oogopslag of iemand bereikbaar is zonder tijd te besteden aan tevergeefs te bellen, chatten of een email te sturen.

 

Organisaties willen nieuwe tools en innovaties dan ook graag doorvoeren. Gelukkig realiseren steeds meer beslissers zich dat je er met alleen een goede huisvesting, ICT en facilitaire voorzieningen niet komt ... de interne organisatie bepaalt het succes!

 

Onze praktijkervaringen bevestigen dat 90% van het succes van de invoering van nieuwe technologie wordt bepaald door de medewerkers. Zij bepalen uiteindelijk de werkelijke business-waarde door de mate waarin ze nieuwe manier van werken, samenwerken en communiceren omarmen.

 

Het proces van usage & adoption - de menselijke kant van een implementatie - is de integratie van nieuwe tools in de dagelijkse manieren van werken. Aandacht voor usage & adoption is belangrijk, de uitgave van tijd en geld levert pas toegevoegde waarde op als dit goed verloopt. Wilt u weten hoe u dat rendement haalt uit uw investering? De usage & adoption specialisten van ThemaTeam helpen u daar graag bij!

 

'De uitdaging van usage & adoption ligt bij de medewerkers,
de interne organisatie.'

 

 

succes tomato 350x450 gestript